Odense

Inges Kattehjem – Odense

Adresse: Landbrugsvej 18, 5260 Odense S
Tlf: 44 85 35 55
Fax: 32 14 17 01
E-mail: ik@inges-kattehjem.dk
Bank: 4440-000 658 6600

Åbningstider – internat

Tirsdag: Kl. 16.00-17.00
Torsdag: Kl. 16.00 – 17.00
Søndag: Kl. 16.00-18.00
Lukket mandag, onsdag, fredag, lørdag og helligdage.

Telefontider

Mandag – Fredag: Kl. 16.00 – 17.00

Lukket lørdag, søndag og helligdage.

 


Alle afdelinger har egne klinikker, som primært benyttes til at tage vare på de katte, vi formidler til nye hjem. Klinikkerne beskæftiger sig hovedsageligt med neutralisering, øre- og chipmærkning, vaccination, sundhedstjek, FIV/FeLV-undersøgelse, behandling mod orm og lopper og andre opgaver, som er nødvendige, når man driver et kattehjem. Vores dyrlæger har mere end 30 års erfaring i kattens røgt og pleje, og de tilser og behandler tusindvis af katte hvert år.

Du kan efter forudgående aftale få din egen kat både neutraliseret, øremærket, chipmærket, vaccineret og sundhedstjekket på vores klinikker – også selv om du ikke har adopteret den fra vores internater. Priserne er endda mere end rimelige i forhold til de gængse, da vi er en dyreværnsforening og derfor arbejder for, at så mange katte som muligt neutraliseres for at undgå “overskudskillinger”.

Priser:

Sterilisation inkl. øremærke, registrering i Dansk katteregister & krave: 1235 kr.
Kastration inkl. øremærke og registrering i Dansk katteregister: 885 kr.
Vaccination (i forbindelse med sterilisation / kastration): 195 kr.
Chipmærkning (i forbindelse med sterilisation / kastration): 150 kr.
Konsultation: 550 kr.
Anden konsultation (ved mere end én kat eller ved revaccination): 300 kr.
Vaccination (i forbindelse med konsultation): 95 kr.
Chipmærkning (i forbindelse med konsultation): 150 kr.

I forbindelse med en operation bliver katten smertedækket i det første døgn efter operation. Ønsker man at tilkøbe yderligere smertedækning, kan dette gøres for 60 kr.

Du skal bestille tid til dyrlæge i Odense ved at ringe til vores (Glostrup afdeling) (tlf.: 44 85 35 55 – mandag, tirsdag, torsdag & fredag kl. 10-16). Glostrup administrerer bookinger for klinikken i Odense.


Afdelingen i Odense har åbent på telefonen, alle hverdage kl. 16-17. Her kan du stille spørgsmål omkring vores arbejde, de katte vi har siddende, hjælp til hjemløse katte eller andre katte der søger nye hjem, eller stille generelle spørgsmål om din kat.

Det er også muligt at kontakte vores hovedafdeling i Glostrup, hvis du ønsker svar på mere generelle spørgsmål. Tre konsulenter sidder klar ved telefonen alle hverdage mellem 10.00 og 16.00, på nær onsdag, for at besvare en bred vifte af spørgsmål om katte.

Mange opkald drejer sig naturligvis om kasserede katte, som nogen har fundet og gerne vil hjælpe videre. Disse katte aftaler vi at tage ind på vores internater.

Vi yder også professionel rådgivning, hvor vi hjælper ejeren med at hjælpe katten; f.eks. hvis katten pludselig er blevet urenlig eller har svært ved at vænne sig til, at der er kommet et spædbarn til. Denne rådgivning virker forebyggende, da viden om katten og dens behov sætter ejeren i stand til at løse problemet, så katten ikke skal omplaceres. Vi gør opmærksom på at vores personale IKKE er uddannet dyrlæger og derfor i nogle tilfælde ikke vil kunne hjælpe dig.

Desuden vejleder vi i forhold til dyreværnssager, hvor nogen er blevet opmærksom på, at en eller flere katte ikke trives i deres hjem.

Vores rådgivningstjeneste er gratis at benytte sig af, men du er altid velkommen til at støtte Inges Kattehjem med et beløb og dermed være med til at hjælpe de tusindvis af katte, vi tager hånd om hvert år. Du kan læse mere om hvordan du støtter vores arbejde (her).

FAKTA:

Rådgivningstjenestens tlf.: 44 85 35 55

TELEFONTIDER:

Mandag-tirsdag: 10.00 – 16.00
Onsdag: LUKKET
Torsdag – Fredag: 10.00 – 16.00

OBS:

Mandag morgen fra 10-12 er vores travleste tid på telefonen, har du derfor et rådgivningsspørgsmål du ved tager tid og som godt kan vente, anbefaler vi at du ringer på andre tidspunkter i løbet af ugen.


Du kan finde Inges butikker på lokalafdelingerne i Glostrup, Næstved og Odense. Her kan du købe alt det tilbehør som en katteejer har brug for, såsom foder, kattegrus, bakker, transportkasser, aktivitetslegetøj, m.m.

Vi har mere end 40 års erfaring med katte, og når du handler i vores butik, køber du ikke blot en vare – du får også professionel vejledning. Vi forhandler selvfølgelig kun produkter af den allerbedste kvalitet. Du kan også købe i vores (Webshop).

Nu vil vi gerne tilbyde vores trofaste kunder mulighed for at spare penge på kattebudgettet. Derfor giver vi dig mulighed for at få et kort, som giver dig rabat på alle køb du foretager i vores butikker – dog ikke katte og allerede nedsatte varer.

 

Som medlem får du følgende fordele:

  • 20% rabat på foder fra Hill’s
  • 10% rabat på konsultationer i vores klinikker.
  • 5-10% på varer i butikken – herunder grus, bakker, transportkasser, legetøj mm.
  • Professionel rådgivning.
  • 100% af dine penge går til arbejdet for Danmarks hjemløse katte.

Det er gratis at blive medlem. Kom ned i en af vores butikker for at blive medlem.